top of page
Camera.jpg

Creëren van VR video opnames..

Gespecialiseerd in VR video content creëren

Wij creëren voor ieder wat wils

  • VR180 3D content

  • 360 video

  • Spatial video

Bij Wereldbeleving zijn wij dé experts in Virtual Reality (VR) content creatie. 

Met een scherp oog voor detail en een focus op kwaliteit, bieden we op maat gemaakte VR-video's voor bedrijven. 

Van het vastleggen van speciale plekken, zoals musea, natuurgebieden en (pret)parken tot het presenteren van jouw prachtige locatie of collectie op een levensechte manier. 

 

Ook op maat gemaakte aanvragen nemen wij graag aan. Laten we samen ontdekken wat er voor jullie mogelijk is!

 

Onze expertise begint bij de opnamefase, waar we gebruik maken van geavanceerde VR-camera's om hoogwaardige 180-graden video's vast te leggen. Deze opnames worden vervolgens zorgvuldig gemonteerd en geproduceerd met behulp van geavanceerde software en technieken, zoals 3D-video en naadloze scèneovergangen, om een meeslepende ervaring te garanderen.

Of het nu gaat om het presenteren van bedrijfsproducten in een virtuele omgeving of het creëren van boeiende VR-content voor consumenten. Ons team van ervaren professionals staan klaar om uw visie tot leven te brengen met de nieuwste technologieën en creatieve innovaties.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het definiëren van de toekomst van VR-ervaringen.

Neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

VR creëren voor bedrijven

Projecten..

VR bril jongen
VR project bibliotheek

Bibliotheken Flevoland

Een documentaire gefilmd over de Oostvaardersplassen. Deze wordt tentoongesteld voor de Flevolandse bibliotheek bezoekers, een educatieve film in VR.

VR belevenissen voor Saamborgh

We hebben verschillende VR belevenissen gecreëerd voor verpleeghuizen van Saamborgh. Bewoners die slecht ter been zijn kunnen op deze manier verschillende belevenissen ervaren op een virtuele manier alsof ze die echt beleven.

Texel opgenomen uit de lucht in spatial video
VR scene in 180 graden 3d

Sta je op het punt om een feest, bruiloft of een andere speciale gebeurtenis te vieren? Natuurlijk wil je deze onvergetelijke momenten vastleggen op video, zodat je ze keer op keer kunt herbeleven!

 

Laat ons je helpen om deze kostbare herinneringen voor altijd vast te leggen en ontdek de magie van Virtual Reality (VR). Maak van je verjaardagsfeestje of bruiloft een onvergetelijke ervaring die je keer op keer kunt herbeleven, waar en wanneer je maar wilt.

 

Met onze VR-content creatie kunnen we elk moment van je speciale dag vastleggen in verbluffende 180-graden 3d video's. Stel je voor dat je, je eigen verjaardagsfeestje opnieuw beleeft alsof je er middenin staat. Elk gelach, elke omhelzing en elk detail vastgelegd alsof je er opnieuw bent.

Of je nu op het punt staat om "ja" te zeggen tegen de liefde van je leven of je wilt een verjaardag vieren met familie en vrienden, onze VR-opnames zorgen ervoor dat geen enkel moment verloren gaat. Laat ons je helpen om de emotie en de vreugde van je speciale dag vast te leggen op een manier die traditionele foto's en video's overstijgt.

 

Met Wereldbeleving kun je niet alleen je momenten vastleggen, maar ze ook tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe VR-content creatie een blijvende impact kan hebben op je meest kostbare herinnering.

Wij kunnen al een VR film maken vanaf 599 euro. Bekijk het prijs overzicht.

VR creëren voor consumenten

 

🔹 Wat bieden wij?

    •    Unieke VR ervaringen: 180 graden 8K 3D beeldkwaliteit zorgt voor een realistische ervaring. Alsof je je daadwerkelijk in de film begeeft.

  •   Een vrijblijvende demo bij kennismakingsgesprek wat er mogelijk is.

    •    Hoogwaardige productie: Van concept tot realisatie, wij zorgen voor een film van topkwaliteit.

    •    Innovatieve technologie: We gebruiken de nieuwste VR-technieken om jouw verhaal op de meest indrukwekkende manier te vertellen.

 

🔹 Waarom kiezen voor Wereldbeleving?

 

    •    Creatieve professionals: Ons team bestaat uit ervaren VR-specialisten en filmmakers.

    •    Op maat gemaakte oplossingen: Elke productie is uniek en afgestemd op jouw wensen en doelen.

    •    Volledige begeleiding: Van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering, wij begeleiden je bij elke stap.

 

🌐 Klaar om te starten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van VR filmproductie!

 

Werken met de nieuwste hardware op gebied van VR opnames en editing

bottom of page