top of page
IMG_7078.jpeg

Belevenissen ervaren.

Elke keer een unieke beleving

Ervaar onvergetelijke momenten..

Welkom bij de toekomst van virtuele ervaringen! Onze unieke belevenissen biedt een revolutionaire manier om activiteiten te beleven die anders misschien buiten bereik liggen.​

Belevenissen paal

Onze Belevenissen Paal is een innovatieve installatie met een VR-bril, waarmee je eenvoudig en direct kunt genieten van adembenemende virtual reality ervaringen. Dankzij de plug-and-play functionaliteit is de Belevenissen Paal uiterst gebruiksvriendelijk: je hoeft alleen de bril op te zetten en je avontuur begint.

Download de brochure

Maatwerk VR ervaringen

Bij ons staat de gebruiker centraal. Daarom bieden wij VR-ervaringen op maat voor elke doelgroep. Ons gespecialiseerde video-opname team legt unieke en gepersonaliseerde belevingen vast, speciaal afgestemd op jouw wensen en locatie. Of het nu gaat om het herbeleven van een geliefde vakantie, een wandeling door een natuurgebied, of een spannende activiteit zoals bergbeklimmen of duiken, wij brengen deze ervaringen tot leven in virtuele realiteit.

Kinderen en ouderen

VR belevenissen voor ieder wat wils..

" Why shouldn't people be able to teleport wherever the want? "    Palmer Luckey founder of oculus VR

Meisje speelt VR game
Jongen met VR bril op

Waarom kiezen voor onze belevenissen paal?

  •  Toegankelijkheid: Ideaal voor mensen die door omstandigheden niet in staat zijn bepaalde activiteiten te ondernemen. 

  •  Gemak: Plug-and-play technologie betekent geen gedoe, alleen genieten.

  •  Personalisatie: Elke VR-ervaring wordt volledig aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

  •  Professionele Kwaliteit: Ons team van experts zorgt voor de hoogste kwaliteit in video-opnames en VR-integratie.

Belevingen op locatie

-Wij bieden een breed scala aan VR ervaringen voor jong en oud. Voor de ouderen hebben we bijvoorbeeld een rondvaart door Amsterdam of een bezoek aan de ijsbeelden. Voor jongeren bieden we educatieve ervaringen, zoals verkenningen van de natuur en historische belevingen. We werken met verschillende VR brillen die voor iedereen geschikt zijn, inclusief speciale VR brillen voor brildragers. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende demo.

ouderen met vr bril op
bottom of page