top of page
IMG_8371.jpeg

Belevingspaal 

Elke maand een unieke beleving

De leesportefeuille van belevingen

Elke maand een nieuwe VR beleving. neem plaats bij de belevingspaal, zet de VR bril op en je waant je gelijk in een andere dimensie. 

Belevingspaal

Onze Belevingspaal is een innovatieve installatie met een VR-bril, waarmee je eenvoudig en direct kunt genieten van adembenemende virtual reality ervaringen. Dankzij de plug-and-play functionaliteit is de belevingspaal uiterst gebruiksvriendelijk: je hoeft alleen de bril op te zetten en de beleving begint.

Download de brochure

Maatwerk VR Belevenissen

Bij ons staat de gebruiker centraal. Daarom bieden wij VR-ervaringen op maat voor elke doelgroep. Ons gespecialiseerde video-opname team legt unieke en gepersonaliseerde belevingen vast, speciaal afgestemd op jouw wensen en locatie. Of het nu gaat om het herbeleven van een geliefde vakantie, een wandeling door een natuurgebied, of een spannende activiteit zoals bergbeklimmen of duiken, wij brengen deze ervaringen tot leven in virtuele realiteit.

Ouderen en 

VR belevenissen voor ieder wat wils..

" Why shouldn't people be able to teleport wherever the want? "    Palmer Luckey founder of oculus VR

Meisje speelt VR game
Jongen met VR bril op

Waarom kiezen voor onze belevenissen paal?

  •  Toegankelijkheid: Ideaal voor mensen die door omstandigheden niet in staat zijn bepaalde activiteiten te ondernemen en de belevingswereld beperkt is. 

  •  Gemak: Plug-and-play technologie betekent geen gedoe, alleen genieten.

  •  Personalisatie: Elke VR-beleving wordt volledig aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren. We hebben een zeer uitgebreide catalogus met belevingen.

  •  Professionele Kwaliteit: Ons team van experts zorgt voor de hoogste kwaliteit in video-opnames en VR-integratie.

  • 24 uur technische ondersteuning 

  • Vanaf 39,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

Verschillende gezichten verschillende brillen

-Wij bieden een breed scala aan VR brillen voor bijvoorbeeld brildragers of een VR bril voor claustrofobie. Alle brillen zijn vooraf geïnstalleerd met plug en play software. De paal geeft stroom en geeft dat de beleving toegankelijk is waar die ook staat. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende demo.

bottom of page