top of page

02

Ons creatieve talent. Graag stellen wij u aan ons voor.

Suzanne Leander
Elise Nederveen
fotograaf en video-editor 

In 2020 ben ik professioneel begonnen als fotograaf, maar heb eind 2022 de overstap gemaakt naar de mogelijkheden van Virtual reality. Gedreven door de drang naar nieuwe uitdagingen, heb ik altijd gezocht naar manieren om mezelf te onderscheiden binnen de fotografie branche en het kunnen combineren van de mogelijkheden in de virtuele wereld. Hierdoor ontstond het idee om samen met Justin Brouwer anderen te laten kennismaken met de vele mogelijkheden in de wereld van Mixed en Virtual reality.

Het is even een ontsnapping aan de dagelijkse sleur van de realiteit. Dit gaf mij nieuwe inspiratie en motivatie om meer uit mijzelf te halen, waarbij mijn passie en creativiteit voorop staan!

Ik wil dan ook de wereld van de virtuele belevenissen naar een volgend niveau brengen en jou de mogelijkheden laten zien. 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze social of YouTube kanaal Wereldbeleving. Hopelijk tot snel! 

Justin Brouwer
Videograaf en VR video specialist

In 2016 raakte ik voor het eerst bekend met de opkomende wereld van Virtual Reality (VR) en zag ik direct de immense potentie van deze technologie, verder reikend dan enkel 'gamen'. Het is als het betreden van een compleet andere realiteit zodra je de VR-bril opzet. Met speciale 180-graden 3D-video-opnametechnologie word je werkelijk ondergedompeld in de ervaring.

Een cruciale mijlpaal was onze succesvolle pilot in 2022 bij zorghuis Saamborgh, waarin we in samenwerking met de Floriade Expo in Almere prachtige opnames maakten. De positieve reacties van de bewoners bij het afzetten van de bril waren hartverwarmend. Ze voelden zich als herboren in hun eigen tuin te midden van prachtige bloemen, of kregen eindelijk het gevoel alsof ze daadwerkelijk de Floriade hadden bezocht.

Onze nieuwste generatie VR-brillen zijn zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor iedereen. Ze rusten comfortabel op je hoofd als een hoed, en de lenzen zweven direct voor je gezicht, waardoor zelfs brildragende mensen moeiteloos kunnen genieten van de ervaring.

Inmiddels hebben we een uitgebreide bibliotheek van virtuele belevenissen gecreëerd, waardoor we voor bijna iedereen een passende ervaring kunnen aanbieden. Bovendien zijn we sinds 2023 begonnen met het vastleggen van bruiloften en speciale gebeurtenissen met behulp van onze VR-videotechniek, zodat deze onvergetelijke momenten eeuwig kunnen worden herbeleefd.

Stap in de wereld van Virtual Reality en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die deze technologie te bieden heeft. Laat ons je meenemen op een unieke reis!

Hans, Almere

"Hele fijne mensen om mee samen te werken. Staan open en alles is bespreekbaar"

Marjon, Weesp

"Wat een verbluffende resultaat deze VR techniek. Echt oprecht een wereldbeleving!"

Sabrine, Amsterdam

“Klein team maar grote prestaties.”
Max Reiners
bottom of page