top of page

VR Entertainment 03

Festivals, feesten en congressen

Welkom, festivalgangers en plezierzoekers! 🎉 Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je dansschoenen en fantasie de vrije loop laat.

Duik in de toekomst van entertainment tijdens onze baanbrekende mixed reality belevenissen op festivals. Met een VR-bril op je hoofd opent zich een wereld vol avontuur, dans en cinema die al je zintuigen zal prikkelen.

Dans jezelf in een mixed reality Wereld: Dans solo, breng je vrienden mee en deel een lach met onze vriendelijke bots. Dans samen met vrienden, maak nieuwe connecties en ervaar het plezier van bewegen zoals nooit tevoren.

Verwissel je popcorn voor een VR-bril en stap binnen in onze meeslepende VR-bioscoop. Kies je stoel en geniet van films en ervaringen die je laten opgaan in het verhaal. Of je nu in een episch avontuur duikt, een giller van een komedie ervaart of zelfs een uitstapje maakt naar een andere wereld – het is allemaal mogelijk zonder je stoel te verlaten.

 

Onze deskundige begeleiders helpen je met het opdoen van je VR-bril en begeleiden je door de ongelooflijke virtuele ervaringen die op je wachten.

Heb je vragen? Voor meer informatie over onze virtuele en mixed reality belevenissen, neem gerust contact met ons op via info@wereldbeleving.nl  of via 0362340232 We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van een onvergetelijke VR-ervaring.

Mis deze unieke kans niet om dans en cinema naar een hoger niveau te tillen.

Zet je VR-bril op en beleef entertainment op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden!

VR evenement
bottom of page