top of page

Bruiloft en partijen VR video 01

VR Video en foto
opnames 180 graden 8K 3D

Welkom bij onze unieke dienst voor bruiloft video- en foto-opnames in VR!

Bij het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven willen we een ervaring bieden die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren. Met behulp van geavanceerde virtual reality-technologie kunnen we jullie bruiloft transformeren in een meeslepende en onvergetelijke belevenis.

Onze VR-opnames leggen niet alleen de momenten vast, maar brengen ook de emoties en sfeer van jullie speciale dag tot leven. Jullie kunnen herinneringen herbeleven en ervaren alsof jullie weer op dat moment zijn, elke keer dat jullie de VR of Vision pro bril opzetten.

Met onze professionele VR-camera's en getalenteerde team zorgen we ervoor dat elk detail wordt vastgelegd, van de glimlach op jullie gezichten tot de traan van vreugde in de ogen van jullie gasten. We creëren een virtuele wereld waarin jullie liefde en geluk centraal staan.

Of het nu gaat om de intieme uitwisseling van geloften, de opzwepende dans op het feest of de liefdevolle momenten met familie en vrienden, we zorgen ervoor dat niets aan jullie aandacht ontsnapt.

Maak van jullie bruiloft een unieke en moderne ervaring met onze VR-video- en foto-opnames. Laat ons jullie liefdesverhaal vastleggen op een manier die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om jullie droombruiloft in VR te bespreken. Laten we samen een blijvende herinnering creëren!

Onze klanten zeggen..

IMG_5488.jpeg
".Fijne mensen die hun afspraken nakomen. Zeer mooie film van onze bruiloft. De herbeleving is echt de moeite waard! Een aanrader voor ieder bruidspaar! 

Saskia

 • Wat is virtual reality (VR)?
  Virtual Reality is een technologie die het mogelijk maakt om een immersieve en interactieve digitale omgeving te ervaren. Het omvat meestal het gebruik van een speciale headset en controllers om een gevoel van aanwezigheid in een virtuele wereld te creëren.
 • Is virtual reality geschikt voor ouderen?
  Ja, virtual reality kan ook voor ouderen een plezierige en boeiende ervaring bieden. Het kan bijdragen aan entertainment, ontspanning, lichaamsbeweging en zelfs cognitieve stimulatie. De VR- en Mixed Reality-brillen waarmee we werken, zijn speciaal ontworpen voor mensen die een bril dragen en zijn voorzien van een hoofdband die op het hoofd rust als een 'hoed', waardoor ze zeer comfortabel zitten.
 • Welke soorten activiteiten kunnen ouderen doen met virtual reality?
  Ouderen kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals virtuele reizen naar verschillende bestemmingen, het bijwonen van culturele evenementen, het spelen van puzzelspellen, het bekijken van 180-graden 3D video's en meer mogelijkheden met mixed reality.
 • Met wat voor VR brillen werken jullie?
  We werken met de nieuwste generatie VR- en Mixed Reality-brillen. Bovendien maken we gebruik van speciale hoofdbanden die het gewicht van de VR-bril op het hoofd laten rusten, waardoor het beeld als het ware voor je gezichtsveld zweeft. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat je een VR-bril draagt.
 • Werken jullie met speciale VR-apps voor ouderen?
  Ja, we werken met VR-apps die speciaal zijn ontworpen voor ouderen, zoals geheugenspellen, ontspanningsoefeningen, virtuele rondleidingen door musea en natuurlijke omgevingen.
 • Wat kost een VR beleving?
  De kosten van een VR beleving zijn 75 euro (incl BTW) per uur. Een gemiddelde VR beleving duurt ongeveer 15 min.
 • Welke belevingen bieden jullie aan?
  REIS DOOR DE WERELD BELEVING Samen met een klant kunnen we een virtuele reis maken over de hele wereld. Dit kan bijvoorbeeld een bezoek aan hun geboortestad omvatten, of het verkennen van een vroegere vakantiebestemming in Limburg. Bijna alles is haalbaar om samen te ontdekken en zo oude herinneringen op te halen. VR VIDEO BELEVINGEN Onze database met diverse VR-videobelevenissen blijft gestaag groeien; - Rondreis door Texel met gids. - Rondleiding door de Zandsculpturen festijn in Garderen met gids. - Rondvaart met een rondvaart boot door hartje Amsterdam. - Bezoek aan de Floriade EXPO Almere 2022 - Rondleiding door de Keukenhof - Kerstmarkt bezoek in Dusseldorf in Duitsland. - Bezoek aan de prachtige stad Venetië. - Rondleiding door centrum van Amsterdam met gids. - Rondreis door het toeristische dorp de Zaanse Schans in Zaandam. - Bezoek aan een grote schapen boerderij. - Rondleiding door een oude ambachtenmarkt. Elke VR-belevenis is vastgelegd in 8K-resolutie en 180 graden 3D-video, waardoor je bijna de ervaring ervaart alsof je er daadwerkelijk bent.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Je hebt al een VR bruiloft VR video rapportage vanaf 599 euro! 

In

VR Bril of mixed reality-bril

Op alle beeldschermen

Op

mobiel of tablet

Waar kunnen we jullie mee helpen?;

Bedankt we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page