top of page
Bruiloften

 Ontstaan uit ervaring, met als doel de belevingswereld van mensen met een beperkte "mobiliteit" weer groter te maken. 
 

Wereldbeleving is op een missie om isolement te doorbreken door de mogelijkheden van virtual reality en gedeelde ervaringen.

Simpel gezegd, we zijn gericht op het verminderen van eenzaamheid. Virtual reality (VR) is een geweldige technologie die je overal mee naartoe kunt nemen en het samen met anderen ervaren heeft een magisch effect. Onze ervaring is dat deelnemers zich openstellen, verhalen delen, bespreken hoe ze zich voelen en uiteindelijk in staat zijn om raakvlakken te vinden met hun leeftijdsgenoten. Hoewel de VR-sessie zelf leuk en boeiend is, worden we nog enthousiaster over wat er gebeurt als de VR brillen eenmaal zijn uitgeschakeld.

Wereldbeleving is de beste manier om uw bewoners te betrekken bij en te verbinden met de wereld buiten uw organisatie. Blijf leren en doelen op de bucketlist bereiken vanuit de veiligheid van de zorgorganisatie. 

We spelen niet alleen een "VR filmpje" af, maar bieden kleine groepsactiviteiten en sociale interacties met bewoners, waar ze vervolgens naar uit kunnen kijken en achteraf over na kunnen praten, wat bijdraagt aan een sociale, gelukkige en gezonde leefomgeving.

Virtual reality leidt tot verbeteringen in fysieke-, mentale- en sociale gezondheid. Verbeterde mentale gezondheid en het is gewoon super leuk!

 

Boek hier online een VR beleving

6.jpg
5.jpg

Greep uit onze VR sessies..

Image by Masyitha Mutiara Ramadhan

Reis door de Floriade

In de vrijblijvende demo brengen we een bezoek aan de Floriade Expo Almere. In samenwerking met de Floriade kunnen we deze reis bij de vrijblijvende demo aanbieden

Nederlands veendorp

Reis door Giethoorn

Een prachtige reis door het bekendste dorp van Nederland. Samen bezoeken we Giethoorn met de bij horende hapjes en drankjes.

IMG_1250.jpeg

Ontdek Texel

Bezoek aan het prachtige eiland Texel. We ontdekken samen de mooiste bezienswaardigheden en misschien spotten we nog een zeehondje op de Texelse stranden!

Particuliere feesten

Meer mogelijkheden

Filmrol

Films

Neem plaats - de show gaat beginnen. Een van de grootste geneugten van het kijken naar een klassieke film of uitvoering is het kunnen delen met anderen. Ons virtuele theater is de perfecte plek om samen te komen met vrienden en te kijken naar iets waar iedereen van zal genieten. Filmavond was nog nooit zo leuk.

Wereldvrede

Reis door de wereld

Met Wereldbeleving is de vrijheid om te socialiseren en ontdekken niet beperkt tot de locatie. Door onze VR applicatie kunnen we samen met meerdere mensen tegelijk reizen door de wereld. Samen mooie plekken ontdekken en bezichtigen. 

8DA34AD6-3C44-48E5-A054-D7558B8B0F59.heic

Fietsen

Ontdek roeiend of fietsend de prachtigste landschappen in virtueel reality! BETA

Bedrijfsevenementen
bottom of page